Invatamant de tot rasul!!! PART THREE

Shoot yourself

Profesoara din postul anterior al acestui tip de idei nu s-a dezis nici in ultima zi a semestrului, respectiv, la Examen!

Pai ce credeti, se putea sa nu mai faca ea vreo faza?! Am mai precizat ca am avut-o profesoara la doua materii. Sa spunem ca la primul examen s-a comportat relativ decent, intarziind doar 10-15 minute, sfertul de ora academic.

Dar la al doilea examen, cel de ieri, s-a intrecut pe sine in nesimtire, a intarziat 40 minute, dupa care s-a mai chinuit 30 minute pana ne-a dat subiectele care erau si gresite unele, cu variante identice de raspuns… iar subiectul teoretic ne-a fost dictat ca la gradinita pentru ca nu era scris pe primele subiecte.

Si pentru ca nu ne ajungea intarzierea, doamna profesoara a mai avut si bunavointa sa isi incheie pensia privata (Pilonul III) inainte de inceperea examenului, cand noi fierbeam sa vedem subiectele. „Dansa” statea frumusel, citea contractul si zambea agentului de pensii care a fost atat de idiot incat s-a intors sa ii mai dea cateva lamuriri si noua ne venea sa il injuram, o tinea pe doamna profesoara din treaba.

Cum duceam lipsa de”companie”, „doamna” profesoara a fost vizitata de alte doua „doamne” care nu erau nimic in facultate si cu care s-a tot hizlit si asa mai departe cand noi vroiam sa ne concentram.

Ca sa fie treaba completa, i-a mai sunat si telefonul imputit de vreo 3 ori si culmea, nu raspundea la el, nu am inteles de ce… doar se uita la noi de parca ne cerea scuze ca ii suna telefonul. Si noi ne uitam la ea de parca ii spuneam sa il opreasca dracului odata!!!

In fine, ne-a dat ea cu vreo 10 minute mai devreme afara din sala si apoi am putut sa o „binecuvantam” in voia noastra…

Pentru a repeta concluzia anterioara…sistemul din Romania sucks la capitolul asta… Faceti ceva, cineva, oricine!!!

2 gânduri despre „Invatamant de tot rasul!!! PART THREE

  1. adebalerini spune:

    Noi era sa ne sufocam la un examen , eram toti stransi in hol iar profii stateau la geam la aer si discutau. Tare.

  2. lamya777 spune:

    mda… ne trateaza ca niste animale, de parca ne fac o favoare ca ne predau materiile lor invechite si cursurile lor obosite… pfff

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s