Soarele nu dispare niciodata

De ce va aparea mereu Soarele? De ce dupa furtura Soarele ne lumineaza privirile? Foarte simplu, pentru ca Soarele nu pleaca nicaieri, este mereu acolo deasupra norilor, mereu asteptand sa lumineze culorile Pamantului….

Nici nu stiu daca ceea ce vreau sa spun eu aici este pozitiv sau negativ, optimist sau nu…

Da, m-am mutat, am dat si admiterea la master, am intrat la taxa, dar nu este asa grav. Inca nu sunt obisnuita cu noua mea casa, cu camera care este DOAR a mea, cu noua schimbare, va mai dura putin… Sa zicem ca unele merg bine… Dar altele… tot apar…

Dupa cum vreau sa spun, nu am apucat sa ma bucur prea mult de liniste si de cele pe care le-am realizat pana acum… timpul a fost prea scurt, acum trebuie sa ma gandesc la probleme si mai mari, la cei dragi pe care nu stiu daca voi avea puterea sa ii ajut… Cu toate acestea, gasesc eu o cale de iesire din impas, intotdeauna exista o cale de iesire din impas, trebuie doar sa te chinui putin mai mult pana o vezi, trebuie sa incerci putin mai mult pana totul revine la „normal”.

Repet insa, Soarele este mereu deasupra noastra a tuturor, deasupra norilor, trebuie doar sa gasim o spartura in nori pentru a ne bucura de el. Era atat de placut cand eram in avion, in drum spre Romania, si ne aflam deasupra norilor, apusul acela a fost super, cel mai frumos vazut de mine pana acum, confirmarea ca Soarele este mereu pe cer.

Acest sentiment imi da o oarecare putere de a merge mai departe, o liniste nebanuita, o hotarare absoluta de a reusi orice imi propun, in orice conditii m-as afla.

Soarele meu este acolo sus, stiu eu, iar acum incep sa il vad… Ma duc sa stau putin la Soarele „meu”…

 

Un gând despre „Soarele nu dispare niciodata

  1. Lavinia spune:

    da ai dreptate…. insa uneori e atat de greu sa gasesti acea „spartura”…insa sunt convinsa ca totul va fi bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s